Jaa artikkeli:
Facebook
Twitter

TULE LEIKKILÄHETIKSI!

Etsitkö itsellesi uutta harrastusta, kenties vapaaehtoistehtävää? Innostutko leikistä ja sukupolvien välisestä yhdessäolosta? Olet iloinen ja aktiivinen ja pidät uusiin ihmisiin tutustumisesta? Vapaaehtoinen leikkilähetti on todennäköisesti juuri sinun juttusi!

Leikkilähettinä jaat leikin ilosanomaa ja tuot muiden vapaaehtoisten kanssa eri ikäisiä ihmisiä yhteen Terhokerhossa, sukupolvien kohtaamispaikassa. Tutustu Terhokerhoihin täällä. Leikkilähettinä ohjaat kerhosi vapaaehtoisia ja suunnittelet yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa kerhon toimintaa. Olet linkki Terhokerhon vapaaehtoisten, MLL:n piirin/SPR:n osaston sekä piirin välillä.

Järjestämme leikkilähettikoulutuksia eri puolilla Suomea. Leikkilähettikoulutuksessa saat hyviä vinkkejä kerhon toimintaan ja ohjaamiseen sekä roppakaupalla vertaistukea ja iloista leikkimieltä! Vapaaehtoisia leikkilähettejä koulutetaan sekä MLL:n että SPR:n piireissä. Jokaisella Terhokerhon vapaaehtoisella on mahdollisuus osallistua koulutukseen. On hyvä, jos jokaisessa Terhokerhossa toimii ainakin yksi leikkilähettikoulutuksen saanut vapaaehtoinen. Jos leikkilähettejä on samassa kerhossa useampia, vastuita ja rooleja voidaan jakaa.

Koulutus on maksuton ja kaikille avoin. Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan meihin rohkeasti yhteydessä! Yhteystietomme löytyvät täältä.

 

 

 

KOULUTUKSET JA VERTAISTAPAAMISET 2017

 

 

Leikkilähettikoulutukset:

28.10. 2017 klo 10-15, Helsinki, Toinen linja 19, 00530 Helsinki

11.11.2017 klo 10-15, Turku, Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3 II krs

 

 

Lisätiedot koulutuksista ja ilmoittautumiset:

Teija Silvonen

suunnittelija, MLL p. 050 324 0816

teija.silvonen(at)MLL.fi

 

Varpu Salmenrinne

sosiaalitoiminnan suunnittelija, SPR p. 020 7012166

varpu.salmenrinne(at)punainenristi.fi